Welkom

Wat is gastouderbureau subsidie4kids?

Wij zijn het (voor de vraagouders) goedkoopste gastouderbureau van Gelderland. Wij richten ons vooral op de regio's Achterhoek, Oost Gelderland en Twente. Onze gastouders rekenen een tarief van 4,65 per uur per kind. Als oma oppast dan adviseren we een tarief van 4,65 per uur. Omdat onze bureaukosten 1,10 per uur zijn, is het totale tarief 5,75 per uur. Dit is ook exact het bedrag dat wordt gesubsidieerd door de belastingdienst, zodat u bij ons het voordeligst uit bent.

Nieuwe eisen

Wij helpen de oppas aan de vereiste certificaten te komen. Zo moet de oppas naar een korte cursus kinder EHBO en moet ze een"beroepsdiploma" halen. Voorditdiploma moeten ereenvoudige opdrachten worden gemaakt, gewoon thuis. En keer per week wordt de gastouder gebeld door een vaste begeleider die de opdrachten doorneemt het het huiswerk voor de komende week uitlegt.De cursus duurt ca. 8 weken. De oppas hoeft er de deur niet eens voor uit. Daarna wordt het diploma uitgereikt.Daarnaast moet de cursus kinder EHBO worden gevolgt. Dit vergt slechts 1 dag, en moet daarna elke 2 jaar worden herhaald . De herhaling duurt maar 1 dagdeel. De tijdsinvestering is daardoor zo gering mogelijk gehouden. Wij helpen de oppas graag dit te realiseren. Tot 31december 2012 vergoeden wij beide opleidingen. Het kost de oppas dusniets.

Wat doet Subsidie4kids?


Subsidie4kids zorgt voor een persoonlijke financile toelichting, registratie van de gastouder bij de gemeente en GGD, begeleidt de gastouder en helpt bij het aanvragen van de oppassubsidie. Wij zorgen ervoor dat alles in n keer goed wordt geregeld, zonder rompslomp voor u.

Onze doelstellingen


Het is onze doelstelling om de bestaande kinderopvangsituatiein aanmerking te laten komen voor de oppas subsidie.
Daarnaast bemiddelen wij tussen vraagouders en gastouders.
Het is onze ambitie deze doelstellingen beteren snellerte realiseren dan andere bureaus.

Naar boven
Contact
Sitemap